Házi betegápolás, idősgondozó szolgálat, babysitter szolgálat

Új szolgáltatásokkal bővült kínálatunk.

Házi betegápolás
Férfi ápoló

Rólunk

A Mediplus házi betegápolás, idősgondozó szolgálat, babysitter szolgálat megalakulásának célja, a hozzánk fordulók szakszerű, magas színvonalú, pontos és lelkiismeretes kiszolgálása legyen szó akár idősgondozásról, ápolásról vagy kisgyermek felügyeletről.

A MEDIPLUS Egészségközpontot a KH-MEDworks Egészségügyi Oktató, Szolgáltató Kft. működteti arnóti székhellyel, felsőzsolcai és törökbálinti telephelyekkel..

Cégünk alapítói és vezetői az egészségügy és sürgősségi betegellátás különböző területein évtizedek óta dolgozó szakemberek, akik ezen időszak alatt szerzett tapasztalataik alapján igyekeznek a lehető leggondosabban kiválasztani azon kollégáikat, akik az Önök otthonában fognak segítséget nyújtani akár Önöknek, akár rászoruló családtagjának, gyermekének.

Tevékenységeink, melyekben számíthat ránk:

Idősek, betegek felügyelete

Ezen szolgáltatás keretein belül kollégánk szakszerű segítséget nyújt hozzátartozójának a napi feladatok ellátásában, legyen szó betegmozgatásról, pelenkázásról, fürdetésről, gyógyszerelésről, etetésről. Amíg Ön dolgozik, nyaral, vagy egyéb elfoglaltsága akad, hozzátartozóját biztos kezekben tudhatja!

 • Szociális gondozó, vagy szakirányú képesítés nélküli kolléga végzi
 • Több csomag közül választhat, igényeknek megfelelően (akár 4-6-12-24 órában)
 • Szociális ellátás (bevásárlás, háztartási feladatok, stb.)
Idős hölgy gondozása
Házi szakápolói szolgáltatás

Házi szakápolói szolgálat

Szakképzettséget igénylő feladatok ellátása a nap bármely időszakában. Infúziós kúra, injekciózás,női ápoltak esetében katétercsere, sebellátás, szonda táplálás felfekvések kezelése, műtétek utáni ellátás elvégzése.

 • Szakápoló kolléga végzi
 • Több csomag közül választhat, igényeknek megfelelően (akár 4-6-12-24 órában)

Ápolói vagy gondozói szolgáltatásunk megrendelése előtt kollégánk úgynevezett helyszíni személt tart a gondozásra/felügyeletre szoruló otthonában. Ez a személyes találkozó lehetőséget ad az igények felmérésére, ápolási terv elkészítésére, valamint a szolgáltatásunkat megrendelő is felteheti kérdéseit, felvetheti aktuális problémáit, melyekre kollégánkkal a lehető leghatékonyabb megoldást tudják eszközölni a továbbiakban.

Babysitter szolgáltatás

Ezen szolgáltatásunkkal azon szülőknek szeretnénk segíteni, akiknek sűrű elfoglaltságuk mellett időszakosan vagy rendszeresen gondot jelent gyermekének munka melletti felügyelete, esetleg halaszthatatlan program/esemény miatt szeretné gyermekét biztos kezekben tudni.

 • Szakképesítés nélküli, csecsemő és kisgyermekgondozó vagy pedagógus kolléga végzi
 • Egyedi igények szerint
Babysitter kisgyermekkel

Dolgozóink túlnyomó többsége ápolói, szociális gondozói, kisgyermek nevelői képesítéssel rendelkezik. Erkölcsi bizonyítvány a munkába állás alapfeltétele..

A házi betegápolás, idősgondozás, babysitter szolgáltatás minden esetben bizalmi alapon működik. Cégünk lehetőséget biztosít a gondozó/ápoló cserére abban az esetben, ha a kölcsönös bizalom és szimpátia valami oknál fogva nem alakul ki gondozó és gondozott között.

Cégünknél szükség esetén a fentieken túlmenően lehetőség van gyógytornára és fizioterápiára is, hogy minél teljeskörűbb szolgáltatást tudjunk nyújtani betegeink/gondozottaink részére.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat írásban, vagy az alábbi elérhetőségen:

Küldjön üzenetet!

  szolgáltatásaink

  Szolgáltatásainkkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségek egyikén érhet el minket

  Általános:

  Székhely:

  3713 Arnót,

  Esze Tamás utca 6.

  Telephely: 3561 Felsőzsolca,

  Rákóczi út 29.

  Postacím: 3501 Miskolc, Pf 665.